Categories
Default

Creatieve ontwerpers om te volgen op Instagram

Grafisch ontwerper Den Haag

Als we aan Instagram denken, denken we vaak aan de prachtige mode- en lifestylefoto's met een vleugje filters. Het is in wezen een visueel sociaal mediaplatform en daarom vind je er veel mensen die er foto's posten. Maar het heeft ook andere voordelen die verder gaan dan het besparen van ruimte op de camerarol van je telefoon: je hebt toegang tot het werk van verschillende ontwerpers en fotografen die regelmatig posten. Waaronder deze grafish ontwerper in Den Haag.  En als je altijd op zoek bent naar nieuwe ontwerpinspiratie, dan is een account gewijd aan die specifieke niche een uitkomst. Hier zijn vier creatieve Instagram-accounts die je moet volgen als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwerpen.

MOUNTAIN & TANG

Als je van het buitenleven houdt, zul je dit account geweldig vinden. Mountain and Tang is gevestigd in de Verenigde Staten en maakt prachtige outdoorposts die altijd kleurrijk en vol leven zijn. Je vindt er posts over wandelen, kamperen en de vele wonderen die de natuur te bieden heeft. Het Instagram-account staat vol met inspirerende foto's en je vindt er ook ontwerpen voor kleding en woonaccessoires die je kunt gebruiken als muurkunst, kussens en meer. Het Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 450.000 mensen.

AMIR RABINOVICH

Als je van straatfotografie houdt, moet je dit account volgen. Amir Rabinovich, die ook de naam @candykate draagt, is gevestigd in New York City, en ze is een fotograaf en ontwerper die geïnteresseerd is in straatfotografie, mode en interieurs. Haar Instagram-account staat vol met color-blocked, geometrische en abstracte fotografie die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een grafisch ontwerp leerboek komen. Het Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 241.000 mensen.

ck-a

ck-a is een Deens boetiekmerk dat bekend staat om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Het Instagram-account toont een aantal van deze ontwerpen en functies, naast foto's van de ontwerpers en modellen die de ontwerpen dragen. Je vindt er ook veel inspiratie van de ontwerpers en tips over hoe je bepaalde stukken kunt dragen. Het Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 430.000 mensen.

Kirsty Wrightson

Als je houdt van vintage-geïnspireerde ontwerpen met een moderne twist, moet je deze ontwerpster volgen. Kirsty Wrightson is gevestigd in Nederland en maakt vintage-geïnspireerde ontwerpen die modern en eeuwig chic zijn. Haar Instagram-account staat vol met kleur, textuur en patronen die je zowel in je huis als in fotoshoots en redactionele shoots kunt gebruiken. Het Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 162.000 mensen.