Categories
Default

Hoe een website te ontwerpen

Ik begon My Florida design company in 2005, ik heb een aantal van de meest bekroonde sites in Florida en de staat Florida in het algemeen ontworpen. Al snel realiseerde ik me dat ik vooral websites wilde ontwerpen en ontwikkelen. Ik kende weinig HTML en had gewoon veel informatie nodig om te beginnen. Ik begon een website en ontwikkelde die op mijn thuiscomputer en de daaropvolgende jaren worstelde ik met het uitzoeken hoe. Ik zou constant proberen het aan te passen en een site opnieuw te ontwerpen die niet werkte, omdat ik een site wilde waar ik mijn werk aan mensen kon beschrijven en die mensen me konden helpen de volgende site beter te ontwerpen. En toch konden mijn mensen geen site bedenken waarmee ik echt kon helpen in het ontwerpproces.

Ik deed alles met de hand, ik bedacht een webpagina, bouwde die en uploadde deze naar internet, en een maand of wat later zou ik kijken waar ik de site zou moeten aanpassen. en zet het proces moeizaam met de hand voort, waarbij de site warm wordt bedraad, knoppen en afbeeldingen worden verwijderd en vervangen. Ik heb er echt een hekel aan om dat te doen. Ik wilde een plek waar ik heen kon en iemand anders naar mijn werk kon laten kijken, met hetzelfde idee als ik dacht te hebben.

Dus besloot ik een site te beginnen. Ik zal zeggen dat het moeilijker was om op gang te komen, maar ik heb het volgehouden en ik had geen site tegen de tijd dat ik in februari 2008 aan het werk was. Maar uiteindelijk hebben we een website gemaakt en onze eerste website-site verkocht voor $ 1.800.000. Dus we vroegen ons eigenlijk af, wat verkoop je? Ik denk er altijd over om een ​​site te maken, die nog niet gemaakt is. Misschien krijg ik inspiratie als ik kijk. Zoekresultaten zullen me vertellen dat het woord ontwerpers op veel plaatsen wordt gezocht. Dus begon ik onderzoek te doen en uiteindelijk drong het tot me door dat ik in verschillende gebieden van de schoonmaakbranche had gewerkt, gebruikmakend van visitekaartjes, gele pagina's en steeds maar door processen waardoor ik echt in staat was te begrijpen wat er nodig was.

We zagen dat er een enorme behoefte was aan informatie die zou helpen bij het ontwerpen van mensen met een krachtig hoofd op uw website, dat wil zeggen: vertel uw verhaal, leg uw behoeften uit, focus op een blog van 1-2 pagina's met links naar gerelateerde pagina's, afbeeldingen, kleur test. Mijn focus lag op een persoon die actie onderneemt en niet op een mooie (maar niet per se effectieve) presentatie. We deden wat ons werd gezegd en we hebben accounts opgezet bij veel van de geweldige bedrijven die er zijn, we ontdekten dat niet iedereen iemand aanbiedt om naar je werk te kijken, en we beslissen wat logisch is in onze online multimediawereld. We kregen te horen dat we moesten laten zien wat belangrijk is, zo kwamen we op de site, het ziet er niet "mooi uit", mensen zullen het niet zien wanneer ze uw site vinden, maar het is eerder een bericht dat kan worden hebben ontvangen. Het maakt me niet uit wat voor soort logo je hebt gekozen, het maakt niet uit, tenzij je me iets laat zien dat mijn leven gemakkelijker zal maken, iets dat me kan helpen. Laat me de site zien en laat me het resultaat zien en ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt, een site die me er veel kosteneffectiever uit laat zien en me een veel duidelijker idee geeft van wat ik wil, niet alleen wat je denkt dat ik wil. om goed te werken, maar iets dat mijn sterke punten zal laten zien, zodat ik iets heb om de wereld te laten zien. Ik dacht aan video, wat als ik in een video zou kunnen praten over mijn bedrijf en product. Ik zou gewoon op internet kunnen gaan zodat mensen de producten kunnen bekijken en leren, wat zou een goede video zijn om een ​​video te maken en mij te laten zien waar het geld is en wat de beste strategie is om die cheque binnen te krijgen.

Ik was aan het praten met mijn partner en ze dacht dat ik veel moeite zou hebben om een ​​video te maken, dus ze had gelijk, het is absoluut moeilijk, maar nu kan ik het opnemen. Ik heb verschillende mensen geleerd hoe ze hun eigen video kunnen maken en nu ze hen de resultaten laten zien, weet ik waar ik het over heb. Ik weet nu precies wat ik moest doen. Ik realiseerde me dat ik net als zij was, ik heb geen idee wat ik aan het doen was. Ik begon aantekeningen te maken en onderzoek te doen en ik wist nog steeds niet wat ik aan het doen was. Ik heb eindelijk een paar heel belangrijke dingen gevonden die ik moest weten om een ​​video te maken. Ik laat je graag zien hoe ik dat doe.

Het eerste dat ik moest vinden, was een bedrijf dat de video's zou maken die mensen die ik wilde ontmoeten, zouden zien. Dus ik zocht zeker rond en vond een bedrijf, ik deed onderzoek naar mijn onderwerp, wat ik wilde en wat er goed uitzag en begon mijn cameraproduct te beschrijven, ik wilde zeggen, ik wilde dat mijn publiek goede informatie zou krijgen over de algemene informatie over het algemene idee dat ik wilde creëren.